mandag den 21. april 2014

Fede golf sko til den nye sæson

Golf sko kan tit være grimme og klumpede men syntes efterhånden leverandørene har fået taget designet op til overvejelse og Nike har nogle fede bud på deres kollektion!
Jeg har forelsket mig i disse neon nogle af slagsen!

Til de nye spillere af denne spændende sport som jeg også selv er, er det vigtigt at forstå, at golf sko er en nødvendighed for at få et godt spil. 
Det er rigtigt, at du kan spille i sneakers men dine chancer for at ramme et godt, solidt skud vil blive formindsket. 
Årsagen er tab af fodfæste. En stabil fod er vigtigt hvilket betyder, at dit stand og sving er afgørende for at spille det gode spil. Små udsving kan være afgørende for at du rammer bolden dårligt! 
En anden grund er at du går og står meget når du spiller golf, så for en behagelig og konfortabel runde golf er dit gear vigtigt. De små forskelle er alt afgørende i golf. Ligesom dit grib.  

Golf skos udvikling/forandring i de sidste par år er stor. 
For få år tilbage havde næsten alle golf sko metal pigge under neden til bedre trækkraft i foden. Du kan stadig få sko med metalpigge men de er efterhånden lavet om! 
Moderne golf sko bruger gummi eller plastik nobre i stedet for metal pigge. 
Disse nobre tilbyder bæreren mere komfort og er sundere for fødderne og giver lige så godt eller bedre stand og sving.
Der er forskel mellem nobre og pigge nu kaldet spikes
Spikes spilles med i regnvejr eller blødt føre, imens nobre spilles med i tørt vejr, dette gøres for at få et langt og stabilt sving samt stå fast da du svinger kroppen men høj kraft.

Når du køber dine nye golf sko, skal du sikre at nobrene er fordelt på både hælen og forfoden. 
Nogle modeller, giver mulighed for nem udskiftning af nobre, som bliver slidte over tid.

Når du køber sko skal de sidde/støtte godt og være komfortable, det er vigtigt at overveje hvilket vejr du skal spille i? om det kun er til sommer brug eller all round brug? da det så skal være en mere robust model som er vandtætte. 
Golf sko er det vigtigste stykke golf tøj og du bør sikre dig du investere i et par af højeste kvalitet og behagelighed og bør have visse funktioner, der vil forbedre din præstation og sikre din komfort på banen. 
En af de funktioner, som du skal se efter fugtisolering så i våde eller fugtige betingelser vil dine fødder opbevares tørt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar