mandag den 21. april 2014

Tom emballage til Genbrug

Flere og Flere producenter går op i genanvendelse af emballage i dette indlæg Origins, Matas og Kiehl's.
For et par dage siden gjorde Origins deres til at indsamle tomme dåser, brugte makeupbeholdere ect. På deres Trade in day.Tomme emballager bør ikke bare smides ud, men i stedet sorteres som enten plast, glas eller metal. Kom ind og ombyt din tomme kosmetikemballage til vores super populære GinZing eye cream (værdi 295 kr.) samtidig med, at du hjælper miljøet. *Gælder så længe lager haves.

April måned er Earth Month hos Origins. Hos Origins er vi engagerede i vores planet og de mennesker, der lever på den. Og vi har et ansvar for at respektere verden omkring os, så den også er der for de fremtidige generationer. Det betyder: Vores produkter fremstilles ved hjælp af en kombination af vedvarende ressourcer, vindkraft og miljøvenlige produktionsmetoder, og vi anvender genbrugsmaterialer så ofte, det kan lade sig gøre. Har du nogle gode fif til, hvordan man til daglig kan hjælpe med at skåne miljøet?

Følg evt med på Origins Facebook side

Jeg var klar og hvade fundet indtil flere næsten tomme dåser og flasker samt beholdere frem og ventede bare på dagen imens jeg fik tømt dem helt, altså i lørdags den 19 april. På dagen ser jeg så at det kun er noget de gør i Magasin ved kongens ny torv
ØV ville bare have taget til Magasin i lyngby da jeg jo bor i Virum, så der fik jeg en lang næse :O(
Så flere på facebook som havde været inde og hente deres eye creme! og godt for dem men jeg ville også så gerne men det blev det ikke til i år! men vil holde øje næste år og håbe og be til at de breder det ud til flere magasiner!
Fakta om Matas Retursystem
Matas giver ikke pant, når forbrugerne returnerer emballage til genbrug. Derfor er den mængde
emballage, som er returneret, et direkte udtryk for borgernes interesse i at gøre en indsats for
miljøet.
Al tom emballage, der stammer fra varer købt i Matas, kan returneres til genbrug. Selvom 19 tons plastik er meget, er det en relativ lille del af den mængde produktemballager, der årligt går ud af butikskæden. Matas håber derfor, at endnu flere borgere vil bruge Matas Retursystem og dermed gøre en aktiv indsats for miljøet.I alle Matas butikker er der opstillet returbeholdere, hvori du kan aflevere plast og glas. 


I mere end 40 år har det amerikanske skønhedsmærke Kiehl’s været engageret i miljømæssige anliggender.

Det handler både om produkter, emballage og butikkerne, hvor vi som kunder kan returnere din tomme emballage, krukker, flasker eller tuber. Dette har betydet, at Kiehl’s siden 2009 har kunnet genanvende mere end 500.000 stykker emballage.

Men nu bliver du også belønnet, når du afleverer den tomme emballage, for Kiehl's belønner genbrug på følgende måde:


1. Du får et genbrugskort, som bliver stemplet, hver gang du afleverer en tom Kiehl’s-emballage til en butik.

2. Ved tredje stempel får du en gratis Lip Balm #1 som belønning.

3. Ved femte stempel får du et produkt fra Kiehl’s fine 'Travel Collection' efter eget valg.

4. Når du har afleveret din 10. tomme emballage, må du frit vælge et Kiehl’s produkt fra det faste sortiment i butikken.
Du kan få et stempelkort, samt aflevere din tomme Kiehl’s-emballage hos Kiehl’s i Magasin-butikker over hele landet
Følg evt med på Kiehl's Facebook side

Ingen kommentarer:

Send en kommentar