onsdag den 9. april 2014

billeje.info LEJ EN BIL PÅ FERIEN.

Sommeren og ferierne står for døren og en bil kan give endnu mere frihed hvad enten det er ferie i Danmark eller i udlandet.
Når der skal opleves på ferien kan det være billigere og nemmere især med børn på ferien at leje en bil. Rejsebureauerne byder også på ture rundt på de forskellige rejsedestinationer men det er tit dyrt og med en bil kan du selv bestemme ophold/pauser og hvornår turen går hjem ad, hvilket er smart da du ikke er afhængig af andre en din egen familie. Du kan tit opleve uberørte eller virkelig lokale områder som du ikke ville se med et bureau.

http://www.billeje.info/biludlejningsfirmaer/

Fordele med billeje fra Car Trawler:

Car Trawler er formidler af billeje og dermed er det ikke Car Trawler der fastsætter prisen på din leje bil. CarTrawler sammenligner i billeje-søgemaskinen priser fra alle billejeselskaber på destinationen, både de kendte firmaer men også små lokale udlejnigsselskaber der ofte har de bedste tilbud, specielt hvis du bestiller din billeje meget tæt på afrejse. Når du bestiller en lejebil igennem Car Trawler så er prisen altid en total pris uden skjulte gebyr.
Sådan bestiller du en lejebil hos CarTrawler:

Det er nemt, hurtigt og sikkert at bestille en bil online.
En bestilling består af fire trin:
  1. Du vælger tid og sted.
  2. Du vælger en bil.
  3. Du vælger forsikringer og udfylder dine kontakt- og betalingsoplysninger.
  4. Du modtager en bekræftelse.


2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Det er en meget smart side. Jeg har også selv gode erfaringer med firmaet PS Biludlejning (https://www.ps-biludlejning.dk/lej-en-minibus), hvor jeg for nyligt lejede en minibus. Umiddelbart fremgår de ikke af jeres liste?

    SvarSlet