onsdag den 16. april 2014

Regnbue blogleg Orange

Dette indlæg er dedikeret til min lille ven som elsker Orange og orange udtales med Tryk på O!

Jeg har bestemt at disse indlæg om farver skal indeholde:

 -Et regnbuebillede
-En flot og lækker regnebuekage  
-Ting fra mit hjem med den pågældende farve  
-Hvad siges der om farven
-Et stykke håndarbejde i regnbuens farver 
Ting i Orange fra mit hjem:
Denne Peterplys bageform er en af de få ting i orange jeg har!


Super fede Øreringe fra Smyksak


 I farvepsykologi er farven orange optimistisk og opløftende - den opløfter vores ånd. I virkeligheden er orange så optimistisk og opløftende, at vi alle burde finde måder at implementere den i vores hverdag. Det kan f.eks. blot dreje sig om at bruge en orange farvet kuglepen eller lignende. Farven orange tilfører spontanitet og et positivt livssyn. Det er en fantastisk farve at bruge i hårde økonomiske tider, til at holde os motiverede og hjælpe os med at se på den lyse side af livet. Med sin begejstring for livet, opfordrer farven orange til eventyr og risikovillighed, fysisk selvtillid, konkurrence og uafhængighed. Dem der inspireres af orange, er altid på farten!

Mørk orange kan betyde bedrag og mangel på tillid.
Rød-orange svarer til begær, seksuel lidenskab, nydelse, dominans, aggression og behov for at der sker noget.
Gylden orange giver følelsen af prestige. Selve betydningen af farven guld er rigdom og visdom og den symboliserer ofte noget af høj kvalitet.
»World Wide Knit in Public Day’ skal forene strikkefolket verden over. Det gælder om at få strikningen ud af privaten og fylde det offentlige rum med alverdens farverig strik.
Dagen/ugen i år 2014 er 14th June to Sunday 22 June 

Strikkegraffiti
Idéen til at beklæde et træ med strik er opstået med inspiration fra fænomenet ’yarnbombing’, eller strikkegraffiti, som det også kaldes. Det er en uskyldig form for graffiti, som i stigende grad er blevet populært de seneste år – alt fra vejskilte, cykler og træer bliver beklædt med strik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar