søndag den 27. april 2014

Send en tanke...

Det at gøre noget godt for andre og ikke altid tænke på sig selv giver og viser for den sags skyld at man har overskud og at dem man tænker på betyder noget for én og har værdi for personen der giver.
Det at give en gave er det bedste jeg ved, jeg ligger tanker og energi i hvad den der skal modtage kunne ønske sig. 
Jeg har fundet sendentanke.dk som jeg ser som genial fordi det ikke kun er blomster som kan gives, de har et bredt og stort udvalg og der findes kategorier som kan hjælpe en på vej hvis man behøver lidt hjælp til fx at sige undskyld eller tak for hjælpen.

Hos Sendentanke.dk finder du et stort udvalg af gaver og gavekort. Når man giver én gave til en man holder af, er det vigtigt at sætte sig ind, i modtagerens smag og præferencer. Hele idéen er at give en gave eller et gavekort, som modtageren vil sætte pris på og nyde. Vi har samlet en lang række muligheder, så der skulle være en god chance for at finde noget der passer til den, eller dem, du gerne vil forkæle.


Om Sendentanke.dk

Sendentanke.dk er den nye måde at give gavekort på. Vi gør det nemt at give og indløse gavekort, da det ligger digitalt på mobiltelefonen. Du kan vælge imellem en masse gavekort i vores gavekortshop.

Med gavekortet på mobilen kan du på få sekunder glæde en ven, din kæreste, kollega eller nogen i familien, og gaven leveres på få sekunder, på mobilen, som en SMS med en unik kode der kan indløses i enten en webshop eller fysisk butik.

For Mere info se: Ofte stillede spørgsmål 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar