søndag den 22. juni 2014

Olivers Petfood

Lige nu har Olivers Petfood en mega go deal hvis man ønsker at afprøve deres foder af, jeg har ikke selv afprøvet hundemaden så derfor en oplagt mulighed jeg med det vums benyttede.

Hvis du også vil afprøve deres hundemad kan du modtage 4kg hundemad med kylling kvit og frit.

Følg dette link og du kommer til formularen og bum så er maden på vej til vuffi.Når man som OLIVER’S har ambitioner om at skabe det ultimative foder når det gælder sundhed, overskud, og bedre livskvalitet, så stopper jagten på de bedste producenter og råvarer aldrig. Derfor tager OLIVER’S nu endnu et skridt op ad kvalitetsstigen med valget af to nye højt specialiserede producenter fra Tyskland og England, der fremover vil producere vores foder ud fra OLIVER’S egne opskrifter.
Emballagen er ny med et lækkert design med en tydeligere kommunikation, lynlås/genluk i toppen og håndtag på siden. Indholdet er OLIVER’S kvalitet fra første bid – trygheden for det gode hunde- og katteliv.

Læs mere om kvalitetsoptimering
OLIVER’S CHICKEN GRAIN FREE til hunde er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til voksne hunde baseret på vores lækre kornfri/spannmålsfria opskrift/recept.
OLIVER’S CHICKEN GRAIN FREE har et højt indhold af kylling og et korrekt og afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.
OLIVER’S CHICKEN GRAIN FREE er formuleret/fremtaget ifølge OLIVER’S høje kvalitetskrav, og indeholder ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer/näringsämnena, som hunde har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVER’S mener gavner/stärker din hunds sundhed.
Foderet er derfor optimeret med:
OLIVER’S TRIPLE FIBERPLAN – ærtefibre, roefibre/betfibrer og cikoriefibre,
OLIVER’S FLEX-C – glukosamin og chondroitin,
OLIVER’S OMEGA-3 BOOST – fiskeolie,
OLIVER’S DIGESTION BOOST – funktionelle fibre mm. (FOS, MOS, Yucca),
OLIVER’S AURA BOOST – med naturlige biologiske antioxidanter.
OLIVER’S CHICKEN GRAIN FREE er fremstillet af de bedste ingredienser/råvaror af høj kvalitet.
Hos OLIVER’S tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer/färgämnen, smagsstoffer/smaktillsatser eller konserveringsmidler til vores foder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar