torsdag den 5. juni 2014

Uddannelser i ledelse, mellemledelse og bestyrelsesposter

Går du med en leder i maven? er du interesseret i at blive leder eller mellemleder men blot mangler det sidste ift. at få opfyldt dette ønske og den drøm det må være, så er det blot om at komme igang, få fingrene op af lommen og igang, der er ikke noget der er forsent, så derfor er det bare at kaste sig ud i det! Det kan også være at du går og ikke rigtig ved hvad det indebærer så kan du undersøge det LIGE HER.
Hvad end det måtte være grænseoverskridende eller den der tanke med at man ved hvad man har, ikke hvad man får, vi er jo tryghedmennesker og derfor har vi tendens til at blive i det vi har og ved, hvad er, alt for længe.


Der er mange former for lederskab og derfor også forskellige uddannelser indenfor området. nemlig Lederuddannelse, bestyrelsesuddannelse og mellemlederuddannelse og disse uddannelser kan du opnå på Business Kolding Institute

TopLederUddannelsen:
Uddannelsens omdrejningspunkt er koblingen mellem strategi, innovation og det moderne lederskab. På programmet får deltagerne konkrete, fagligt forankrede værktøjer til at styre deres virksomheder sikkert gennem nutidens turbulente markedsvilkår. Gennem case-baseret undervisning på MBA-niveau udstyres deltagerne med praktiske metoder til at styrke beslutningsgrundlagene i deres egne virksomheder.

BestyrelsesUddannelse:
I langt de fleste bestyrelser udvælges bestyrelsesmedlemmerne ud fra deres erfaringer, kompetencer og hvad de kan byde ind med i forhold til virksomhedens udvikling. For at imødegå de store krav, der i dag stilles til det enkelte bestyrelsesmedlem, er der ud fra en erkendelse af nødvendighed dukket flere bestyrelsesuddannelser op på markedet.

Business Kolding Institute udbyder Executive Board Programme i samarbejde med INSEAD. Bestyrelsesuddannelsen henvender sig til nuværende og kommende professionelle bestyrelsesmedlemmer og topledere, der arbejder sammen med professionelle bestyrelser

MellemLederUddannelse:
I samarbejde med INSEAD tilbyder Business Kolding Institute nu den nye mellemlederuddannelse, High Potential Management Programme INSEAD, for at ruste fremtidens topledere til de opgaver og den virkelighed, der venter dem.
Kriteriet for at være kandidat til denne uddannelse er ikke alder eller anciennitet, men derimod ambitioner, potentiale og evner. Uddannelsen er målrettet mellemledere, projektledere eller teamledere i stillinger med stadig mere ansvar og fokuserer på personlig udvikling og øget performance.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar