søndag den 1. juni 2014

Serien The Blacklist

Jeg er blevet fuldstændig opslugt af serien Blacklist nøj den er dælme go. Vil anbefale alle at se den hvis det er en mulighed eller man mangler en go serie!
Redmond Reddintons hævder, at han og FBI har det samme ønske: at få fat på farlige forbrydere og terrorister. Reddington giver dem et tilbud: Han vil samarbejde med dem, men han vil kun tale med den uerfarne profiler Elizabeth Keen. Efter FBI får fat på en terrorist med Reddingtons hjælp, afslører han, at denne terrorist kun er en blandt mange. Gennem de sidste to årtier har han lavet en lang liste over politikere, mafiafolk, spioner og internationale terrorister, som han mener, at FBI ikke kan finde, fordi de ganske enkelt ikke ved, at de eksisterer. Det er Reddingtons sorte liste. 
Men imens disse professinelle krimisager har sin gang har Reddinton og Keen også en privat historie som fortælles side løbende, og uh der er mange twist og drejninger, meget, meget spændende.

Krimi er lige mig og hvis man hellere vil læse er Jussi Adler Olsens bøger absolut læseværdige også.Jussi Adler-Olsens bøger om Afdeling Q og vicekriminalkommissær Carl Mørck, Assad og Rose har opnået stor succes både i Danmark og udlandet. Afdeling Q er navnet på en afdeling under politiet, som tager sig af ældre sager, og med det umage trekløver som udgangspunkt, går opklaringen sjældent stille for sig.
- Hvis vi skal have de monarkiske titler på, så er Jussi Adler-Olsen kongen af dansk krimi lige nu. "Journal 64" er en fantastisk krimi, der er meget skandinavisk i sit udtryk, fordi den også afspejler et samfundsmæssigt problem, siger der om ham og bøgerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar