fredag den 4. juli 2014

Fra iværksætter ide til succesfuld virkelighed...

Går du med en iværksætter drøm i maven, ved du ikke lige hvordan du skal bære dig ad? og hvad med det økomomiske fundament? der er mange overvejelser og uvisse spørgsmål der først bliver besvaret hen af vejen og det er derfor rigtig mange ikke tager springet ud i drømmen.
Usikkerheden kan var stressende og afgørende for hvorfor mange ikke tør.  

Men ville usikkerheden være en anden hvis du havde nogen i ryggen som kunne guide dig og være med til at tage vigtige beslutninger og være din sparringspartnere samt varetage opgaver som du ikke er god til.
CAPNOVA er lige netop det, nemlig en investeringsvirksomhed, som hjælper iværksættere i den allertidligste start op-fase med at omdanne de innovative idéer til en succesfuld forretning.
 Som statsligt godkendt innovationsmiljø er vi med fra start, der hvor mange andre investorer ikke tør være med. Vi investerer i videnstunge ideer inden for blandt andet cleantech, IKT, fødevare og computerspil.
CAPNOVA er et investerings- og udviklingsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder.
CAPNOVA styres i hele Danmark fra afdelinger i Aarhus, Roskilde, København, Viborg og Kalundborg.
Men hvilke krav er der fra CAPNOVAs side? det kan du undersøger HER og er der andet du bør tage højde for?

Gennem risikovillige investeringer af statslig, regional og egen kapital er CAPNOVA med til at udvikle innovative iværksætteres ideer til succesfulde virksomheder.
investerings muligheder op til 6,5 mio. kr. i et selskab via den statslige ordning for innovationsmiljøer, og de kan investere 6-10 mio. i et selskab ved hjælp af penge fra vores egne fonde.

CAPNOVA tilbyder desuden ekspertrådgivning, der effektivt løser konkrete udfordringer sammen med virksomhederne, og hjælper med fundraising, så porteføljevirksomhederne og andre virksomheder får lettere ved at hente udviklingsmidler i danske og internationale fonde.
Hvis dette har vagt din opmærksomhed og lyder relevant og interessant så tøv ikke med at kigge forbi CAPNOVA

Målet for den samlede indsats er at skabe vækst og bæredygtige arbejdspladser.

Følg CAPNOVA på Twitter HER
Eller via Linkedin HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar