torsdag den 10. juli 2014

GOLD Haircare

GOLD er en professionel hårpleje serie der fokusere og understøtter hårmode og tidens trends.
GOLD haircare hårprodukter er meget miljøvenlige og multifunktionelle i forhold til styrke og holdbar i frisuren, hvilket giver mange muligheder for, at skifte udseende og look efter den nuværende trend.
GOLD Haircare serien er skabt ud fra filosofien: ”Vi tør at udfordre, for at skabe fremtiden” og er udviklet i samarbejde med førende stylister, som deler denne vision for hårprodukter.
GOLD er inspireret af de bedste dufte fra naturen, de er bæredygtige og skabt af naturlige ressourcer samt gør brug af rene æteriske olier, plante ekstrakter og naturlige antioxidanter.
GOLD Haircare indeholder en bred vifte af forskellige produkter, som får håret til at holde og tan'en til at blive.

http://kropognegl.dk/da/gold-sea-water-cream-100ml#.U77BdqgZzu0
 Dette finishing produkt vil give dig sexet sommer hår året rundt. Gold Sea Water Cream er en flydende gele der giver hold & volumen samt fleksibel struktur til håret. Det fremhæver naturlige krøller og bølger hvis ønsket.
Til hår der drømmer om fylde, luftighed og kontrol, er Gold Sea Water Cream som sendt fra himlen. Brug den alene, eller som foundation for dit finish produkt.

http://kropognegl.dk/da/gold-fiber-wax-50ml#.U77BwqgZzu0


Skru op for volumen og hold i dit hår, og skab vanvittige frisurer, der holder med Gold Fiber. En enestående fibervoks, til dig som kun vil sætte håret én gang om dagen, men samtidig gerne vil have en voks, som ser naturlig ud i håret, og som er nem at skylle ud.
Bivoks og Carnaubervoks giver det enestående hold og fleksibilitet. 
Perfekt for re-styling. 

http://kropognegl.dk/da/gold-spray-tan-150ml#.U77B3qgZzu0


Indeholder en luksuriøs, langtidsholdbar formel der giver din hud et fantastisk naturligt udseende, samt en smuk farve, der holder længere. Smitter ikke af på tøj eller sengetøj.
Denne Spray Tan er utrolig nem at fordele jævnt på huden, således man undgår plamager. Ønskes en mørkere farve kan man spraye igen efter 6 timer.

Gold Spray Tan er helt specielt udviklet, og indeholder ikke farve, men pigmenter, som bliver aktiveret når de kommer i kontakt med huden. Dette betyder, at der ikke opnås én bestemt farve, men at produktet udvikler sig til en personlig farve alt efter hvor lys eller mørk man er i forvejen. Har en frisk og behagelig duft.

Disse produkter forhandles hos kropognegl.dk så besøg siden for mere info eller se denne video.
Vil du følge shoppen med info om nye produkter, rabatter og udsalg? Like da så shoppen på Facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar