fredag den 25. juli 2014

Opvaskebørsten.dk

Vi gør det alle sammen det er et must og de fleste af os skal bare have det overstået så hurtigt som muligt. Det er en skal opgave og ikke noget mange af os nødvendigvis nyder.
Det kan til tider være et meget beskidt arbejde og ubehageligt men når det er overstået er det dejligt befriende og yderst behageligt, man får en skøn følelse indeni og en tung sten frigives ind til næste gang...


Ja du har nok gættet hvad jeg her skriver om nemlig RENGØRING og der findes nogle smarte løsninger til at overkomme opgaven en smule lettere end ellers ved at benytte midler og artikler som giver dig en hjælpende hånd.

En stor opvask kan give anledning til diskussion og især hvis man er vant til opvaskemaskine men en smart opvaskebørste er ikke af vejen især den man kan fylde med sæbe er smart.
Der medfølger et ophæng til væggen så du kan hænge din opvaskebørste op, så den ikke ligger og flyder på dit køkkenbord.
Ophænget er med klister på bagsiden, så du heller ikke skal lave huller i din væg.
 
Opvaskebørster fra Danske G. Funder af bedste kvalitet i naturhår, så de ikke taber hårende som de billige i supermarkedet.
Opvaskebørste fra det danske firma G. Funder, som er god dansk kvalitet.
Børsten tåler opvaskemaskine, så du kan sparer penge på den lange bane ved at vaske dine opvaskebørster i stedet for at smide dem ud og købe nye!

Opvaskebørsten.dk byder også på en gave side hvor du kan finde små værtindegaver eller gaver til kvinder/mænd som har alt...
Siden byder på over 200 varer nr. med rengørings artikler du skal bruge til den daglige husholdning, også professionelle produkter som man som alm. forbruger ikke lige kan få fat i.
Vi har f.eks. Rør / flaske renser som er i supermarked, til meget små og meget store rør / flaske renser som man ikke finder i en supermarked og som alle bruger nu til saftevandsdunke, saft kander, sylte glas, krukker mv.
Det er HØJ tid for det nu. De bruges selvfølgelig til at rengøre rør, flasker, og kander med saft rester, babyflasker mv.

Yderemere kan man få andet end rengøringsartikler men dette fine Birdy æggebæger der i sig selv er anderledes, hårdfør og yderst funktionel, og vil med sin enkelthed pynte på ethvert morgenbord.
Birdy's organiske former harmonerer perfekt med æggets runding. Formen sikrer, at ægget altid står stabilt og sikkert. Kan stables og sparer derved plads i skabet og så ser det barer lækkert ud og meget let at gøre rent pga. de glatte flader.Der leverers fra dag til dag, bestiller man via GLS og pakkeshop, inden kl 15,00 er pakken i 96 ud af 100 gange landet i pakke shop inden kl. 13,00 dagen efter.
Så der vil oftest være levering inden for 24 timer på hverdage. Der er altid en gratis varer med i pakken uanset hvor meget man køber.
Opvaskebørsten.dk kan også som en af de få netshops med disse varer, tilbyde kunder at vælge farve på de produkter det er muligt.

Fragt KUN 39,- på alle ordrer!
Fri fragt ved køb over 499 kr
Dag-til-dag levering ( Hverdage)
De er e-mærket!
Hele 60 dags retur ret.

Indlægget er lavet i samarbejde med Opvaskebørsten.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar