mandag den 28. juli 2014

Grøn Koncert i Valbyparken.

Jeg havde en skøn koncert i går især Burhan G, Lucas Graham, og ML & TC var helt i top og bidrog til en kanon fed stemning og skøn dag. 
At vejret var med og og gav sit til med 30 grader var næsten for meget men også kun næsten. Vi skal jo ikke klage og sol giver god sommer kulør så jeg er tilfreds.


Hele konceptet bag grøn koncert er såååå cool og jeg bidrager gerne til muskelsvindfonden:Grøn Koncert skaber plads til forskelleI mere end tre årtier har Grøn Koncert hver sommer skabt fest, glæde og fede oplevelser for tusindvis af koncertgæster.Med Grøn Koncert er det lykkedes at skabe et velgørende kulturarrangement til gavn for mennesker med muskelsvind kombineret med Tuborgs passion for fest og festivaller.Overskuddet fra alle koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende.Grøn Koncert har gennem årene lagt det økonomiske fundament for, at Muskelsvindfonden kan styrke de enkeltpersoner og familier, der har muskelsvind inde på livet. Desuden er der skabt en frivillighed, der emmer af mangfoldighed.Tuborg og Muskelsvindfonden har med Grøn Koncert skabt en afgørende synlighed for mennesker med et handicap og en grobund for Muskelsvindfondens vision –  et samfund med plads til forskelle.

En ting vi ikke helt havde styr på men som vi får til næste år er det her med mad og drikke så derfor har jeg læst dette som huskes til næste år!

Du må gerne medbringe madpakker samt frugt/grønt (husk ikke at medbringe knive mv. jf. afsnit 'Må ikke medbringes'). Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer – postevand undtaget – på koncertpladserne. Andre drikkevarer end vand vil blive konfiskeret ved indgangen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar