torsdag den 31. juli 2014

Film i sommervarmen...

Genudsendelse på genudsendelse er ikke til at holde ud så derfor lidt film anbefalinger til jer skønne læsere...
Håber i vil tage godt imod og giv gerne lyd og respons når i har set filmene:O)

Den første anbefaling er en Fransk film og ja nu tænker i nok Christ hvad er nu det? Men den er altså virkelig go. De urørlige hedder filmen på dansk og har vundet mange Priser ikke fordi det er ensbetydende med en god film men det er denne altså. Filmen har gået sin sejrsgang verden over og har passeret 'Den fabelagtige Amélie fra Montmartre' fra 2001 som den mest sete franske film nogensinde.
Filmen er baseret på en virkelig historie og den er ret så morsom. Nu vil jeg ikke sige for meget andet end at i SKAL se denne.


Lige lidt info alligevel...
I det franske komedie-drama 'De urørlige' kunne kontrasten næsten ikke være større. 
Phillipe (François Cluzet) er mangemillionær, bor i Paris' fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en paragliding-ulykke. Driss (Omar Sy) er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto.

Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss modvilligt jobbet og forventer at få det kategoriske "nej", som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss' sarkasme og befriende mangel på medlidenhed. 

De to oparbejder et usædvanligt venskab, som kommer til at udfordre deres respektive verdensbilleder.

Hvis man er til krimi så er denne film om en seriemorder måske noget? jeg blev nu ret så skræmt og denne er også baseret på virkelighed, det der også gør den endnu mere creapy...
The Frozen ground er filmen og seriemord begået fra 1971-1983 filmen bygger på hvordan man opklarede mordene og det psykologiske spil...

Politiet i Alaska efterforsker en række mordsager, hvor alle ofrene er kvinder. Da kidnapningsofret Cindy dukker op i live og fortæller, at hun er blevet udsat for voldtægt og tortur, er efterforskeren Jack overbevist om, at gerningsmanden er den seriemorder, han leder efter.Det blev opdaget kun fordi hans sidste bytte, Cindy Paulsen (Vanessa Hudgens på skærmen), var i stand til at drage fordel af hans øjeblik af distraktion løbe væk fra bilen og gå til et motel med hjælp af en lastbilchauffør. Motel, hvor det vil blive fundet af politiet håndjern og stadig rædselsslagen. Hans vidnesbyrd er ikke i første omgang troede, at pigen var en prostitueret og Hansens alibi holder op til indledende undersøgelser. Men takket være detektiv Flöthe (filmen hedder Halcombe og spilles af Cage) for at genoptage undersøgelsen, FBI er i stand til at fælde og stoppe Hansen blev idømt 461 års fængsel. - See more at: http://apocalisselaica.net/da/radar-laicita/cronache-laiche/il-cacciatore-di-donne-stavolta-e-solo-un-film#sthash.3hJUbIMu.dpuf
Jack forsøger at få Cindy til at samarbejde og hjælpe ham, men hun stoler ikke på nogen, selv ikke ham. Og imens fortsætter seriemorderen, Robert Hansen, sine myrderier.

Filmen er baseret på de virkelige begivenheder, der førte til tilfangetagelsen af en af USAs mest berygtede seriemordere, Robert Hansen.

Det blev opdaget kun fordi hans sidste bytte, Cindy Paulsen (Vanessa Hudgens på skærmen), var i stand til at drage fordel af hans øjeblik af distraktion løbe væk fra bilen og gå til et motel med hjælp af en lastbilchauffør. Motel, hvor det vil blive fundet af politiet håndjern og stadig rædselsslagen. Hans vidnesbyrd er ikke i første omgang troede, at pigen var en prostitueret og Hansens alibi holder op til indledende undersøgelser. Men takket være detektiv Flöthe (filmen hedder Halcombe og spilles af Cage) for at genoptage undersøgelsen, FBI er i stand til at fælde og stoppe Hansen blev idømt 461 års fængsel. - See more at: http://apocalisselaica.net/da/radar-laicita/cronache-laiche/il-cacciatore-di-donne-stavolta-e-solo-un-film#sthash.3hJUbIMu.dpuf

Ingen kommentarer:

Send en kommentar