mandag den 28. juli 2014

Sommer dag i Danmark.

Kæresten og jeg har ferie og vi har brugt en af ugerne i sønderjylland. Ellers har vi ikke planlagt det vilde og bare haft ideer til udflugter og oplevelser.
Dagen i dag blev så brugt til en tur med Lyngby Baadfart og videre til en tur i cph med pitstop i Nyhavn og middag på dallevalle med desserten som bestod af cocktailen strawberry daiquiri.

Lyngby baadfartJeg havde ikke helt forstået hvordan det hele fungerede og måtte derfor tage kontakt til bådfarten. Det fungere sådan at du kan stige på og af flere steder og hvis du vil have den længste tur skal du tage båden fra frederiksdal hotel og til LyngbyHovedgade vi tog turen frem og tilbage og det blev 70kr vi havde dog fået nogle billetter da Thomas flyttede ind af Lyngbytaarbæk kommune.

Da vi havde sejlet tog vi ind til København og nød kolde drikke i Nyhavn på færgekroen.


Happy Wall til Københavnere og turister
Indre By får en glad væg, hvor alle kan være kunstnere.

Happy Wall er en analog interaktiv pixel skærm, hvor man med næsten 2000 vendbare træpixels kan lave mønstre, figurer og bogstaver i kæmpe skala. Tanken er at give alle der har lyst mulighed for at lave et kæmpe kunstværk midt på Kongens Nytorv.

Happy Wall måler 38x4 meter og er skabt af genbrugskunstner Thomas Dambo ud af sæderne fra Tuborgs biograf tribune på Roskilde Festival 2013. Værket er bygget direkte på metrohegnet på Kongens Nytorv over for hotel d'Angleterre og café Baresso. Her kan det tages i brug det næste års tid.

Værket indvies 11. april kl. 14-18 med gratis Tuborg til de hurtige og musik af La Belle Indifference, som spiller 8bit Chiptune musik, fremført på Gameboys og baseret på lyde fra det pixellerede 8bit univers.Aften buffeten blev på DalleValle med lækker buffet og vi blev såååå mætte, buffetter kan være af svingende karakter og derfor kan man være skæptisk men denne her var bare sååå go og der var udskiftning i maden ofte og det var varm og lækkert og cafeen var proppet med mennesker som jo altid er et godt tegn.Ingen kommentarer:

Send en kommentar