fredag den 4. juli 2014

Pureshop Skin care & Makeup.

Besøg pure shop i den smukke butik i Grønnegade 36 i København - Danmarks største økologiske parfumeri med speciale i økologisk hudpleje, hårpleje og make-up. En flagship shop i to etager i nr. 36 fører et stort og bredt sortiment af kendte mærkevarer som f.eks. SUKI skin care, Logona Naturkosmetik, Jane Iredale make-up, John Masters Organics, Organic Glam, Dr. Hauschka, Rudolph Care, Tata Harper, Karmameju, The Organic Pharmacy, Weleda, Less is More, Bio Beauté by Nuxe, Lavera, FNUG lakker, BioSolis, Rich Hippie og Anthousa parfumer m.fl.

Som de eneste i Danmark tillader Pure shop derfor ikke nogle af de tre problematiske konserveringsstoffer; parabener, phenoxyethanol og sodium hydroxymethylglycinate i varesortimentet.
Alle hudplejeprodukter hos pure shop er således økologiske, plantebaserede produkter uden syntetiske eller miljøskadelige stoffer og uden stoffer, som EU mistænker for at være hormonforstyrrende. Produkterne har heller ikke indholdsstoffer fra dyr og indeholder ingen syntetiske konserverings,- farve- eller parfumestoffer.

 
Suki skin cares økologiske hudpleje produkter har en klinisk bevist effekt på reduktion af problemhud og rynker og er 100% uden syntetiske stoffer. Vælg fra suki skin cares store udvalg af økologiske hudpleje og make-up produkter, når du ønsker hjælp til at se bedst muligt ud.
Der er kommet stort fokus på hvad du udsætter din krop for af kemikalier og stoffer som intet godt gør for din krop.
Derfor er Suki et mærke som sikre dig høj kvalitet og ikke tilfører dårlige indgredienser til din krop, som kan spores mange dage efter brug. 

Suki skin cares produkter som består af 36 forskellige produkter kan købes med gratis fragt ved køb over 500 kr. og 10% rabat ved køb over 1.000 kr. hos pure shop - Danmarks største økologiske parfumeri siden 2002 - flagship store i Grønnegade 36, København K.


Denne skønne rens, exfoliate foaming cleanser, er til alle hudtyper og indeholder bl.a. citrongræs, kamille og C-vitamin. En opfriskende exfolierende rens med naturlige AHA-frugtsyrer, som blidt reducerer ujævnheder i huden, fjerner døde hudceller og udglatter fine linier og rynker. Massér i fugtige håndflader for at aktivere skummet. Masseres herefter forsigtigt ind i huden og skylles af. Afslut med toner, serum/creme.

Rens er det vigtigste for at opnå en smuk og sund hud. Når du har en ren hud vil aktive, styrkende og plejende ingredienser fra urter og planter trænge lettere ind i huden og dermed give optimal virkning. Sørg derfor for at rense din hud morgen og aften, efterfølg med en god toner som neutraliserer kalken fra vandet, lukker og forfiner porerne, styrker og fugter huden og gør huden klar til at få masseret efterfølgende serum og/eller dagcreme ind i huden.

Hvad er en scrub egentlig og hvad skal den gøre godt for??

En bodyscrub er en masse som indeholder en blanding af blødgørende og slibende partikler, som gnides på overfladen af ​​huden for at exfoliatere/skrubbe døde hudceller af. 
Det blødgørende som anvendes i body scrub er typisk en mild sæbe eller fugtighedscreme, som opvejer de slidende partikler – alt fra sukker/salt til stykker af havregryn og kaffe. 
Body scrubs varierer i deres niveau af slidende, hvilket er normalt angivet på emballagen. 
De kan også indeholde naturlige bestanddele, såsom abrikos, majs, oliven, Shea smør, kamille, aloe og forskellige urter. 
Body scrub kan købes i forskellige prisklasser og sælges i kosmetik/hudpleje forretninger (Matas, Magasin,), samt kurbade og spa steder.
 Der er stor forskel på sukker og salt scrub og derfor er det vigtig hvor du påfører dig dem for bedste resultat.
Sukkerscrub er til ansigt og hele kroppen hvor saltscrub kun må bruges på kroppen. Salt flagerne slider mere på huden og derfor må de ikke benyttes i ansigtet da det kan slide og ødelægge den fine og sarte hud i ansigtet.
 Endnu en ting man skal have for øje er at der skal overvejes nøje hvornår der bruges scrub ift. solen. da huden jo er frisk, fin og "ny" efter scrubben og derfor kan være mere sart. Derfor kan solen være mere dybdegående og du kan blive forbrændt hurtigere! Huden tager fit imod farven når der er renset og afpillet død hud med en scrub

Ved brug af scrub fjernes urenheder, huden plejes og skal ikke slås med døde hudceller i ansigtet, en scrub skal bruges 1-2 gange i ugen og kan bruges på knæ og albuer eller hvor der ellers trænger evt ved røde knopper, tør hud eller udslet
Når du bruger scrub skal du altid påføre det i cirklede bevægelser på huden. En scrub er med til at sikre bedste makeup resultat, solbrun hud og glat smuk hud

 Sponseret indlæg jeg henviser til min reklamepolitik 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar