torsdag den 3. juli 2014

Pixizoo.dk - Dit univers for børn og babyer
Hvor finder du alt hvad hjertet begærer til børn og babyer? Ja det spørgsmål dukker op et utal af gange når du skal finde alverdens udstyr til de kære små, hvad end det er et spørgsmål om autostole, rygsækken eller instrumenter.
Det er en jungle uden lige, hvad er bedst, hvad behøver vi som familie, hvad passer til os, skal vi nu bruge det eller det, er det nødvendigt, gud nu kunne vi godt bruge...
Derfor skal du ikke snyde dig selv for at klikke ind på pixizoo næste gang du netop står og mangler noget, de har alt fra barnevogne til bobles til sengetøj og andet lækkert fra smallstuff, altså siger jeg at deres varesortiment er stort og bredt.

Hos Pixizoo er der i løbet af sommeren specielle tilbud på de mest populære brands som Bobles, Neonate, Voksi og Baby Jogger hvilket gør, at priserne er særdeles konkurrencedygtige netop på disse produkter.


Hos pixizoo er kundeservicen i top og de er klar på ar yde den bedste service for deres kunder og derfor starter de med gratis fragt, gratis bytte, prisgaranti på alt samt ingen gebyrer.
Hvis det ikke er fordelagtigt, så ved jeg ikke hvad det er?! For mig lyder det super tiltalende og næste gang jeg mangler noget slår jeg bestemt vejen forbi.


Som ekstra info er shoppen selvfølgelig E-mærket, og har udelukkende 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.
Følg også Pixizoo på facebook HER hvor du kan se tilbud, rabatter, konkurrencer og nyheder.
Eller på instagram @pixizoo


Ingen kommentarer:

Send en kommentar