torsdag den 10. juli 2014

Littletwin praktisk baby gear.

Littletwin er et lille firma med skønne produkter til de små pus. Intil nu er ammecover og suttesnore yndigt lavet i de skønneste materialer.
De sarte farver til både drenge og piger er i tråd med tidens trend og børnemode og giver prikken over i'et til et hvert baby dress.


Debatten om amning i det offentlige rum er en varmkartoffel, ihh hvor kan det skabe røre og delte meninger og flere og flere mødre er blevet nervøse for at amme udenfor hjemmet. Flere caféer og restauranter har regler, der forbyder amning på deres ejendom, og debatten har været voldsom efter min mening.
Amning er en naturlig ting og en ret så sund og vigtig del af et lille barns første tid.
Det handler for mig om pli, dannelse og at omgås andre mennesker med respekt som så meget andet her i livet.
Med dette Ammecover kan man da ikke andet end at få skønne og anerkendende smil fra befolkningen som på ingen måde kan stødes eller generes.
Det må være en skøn måde at amme sit barn på, for mig den optimale måde, da man ikke blufærdes og den lille ligger skærmet og trygt i favnen, ugenert og uforstyrret, så der er ro til at spise.

Der laves sæt (ammecover og suttesnor) i matchene stoffer og du kan bestille lige netop den variant som du ønsker, SE HER

Følg Littletwin på Facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar