fredag den 4. juli 2014

Porcani.dk
Shoppen Porcani.dk er en familieejet dansk internetbutik med kontor og fysisk butik i Roskilde.
Målet er at drive en sund og rentabel virksomhed med primært fokus på sundt kornfrit foder, sunde godbidder og sundt, holdbart og meningsfyldt tilbehør til hunde, katte og deres ejere.

"Hos Porcani elsker vi hunde. Vi elsker kornfrit kødholdigt hundefoder, stimulerende hundelegetøj og hundeudstyr der gør det lettere og sjovere at være hundeejer. Vi hylder positive træningsmetoder og aktivt samvær med vores firbenede venner. Til gengæld så gider vi ikke kvælerhalsbånd med pigge og stød, ftalater i legetøjet eller majs, hvede, soja og mærkelige tilsætningsstoffer i vores hundefoder. En sund hund er glad hund" - Jerry Porsborg, Ejer.

Shoppen brænder for sundt kornfrit hundefoder med masser af kød baseret på opskrifter der er så naturnære som muligt. Vi gider ikke kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og betegnelser såsom animalske biprodukter, fjerkræ (Hvad dækker det egentlig over?), majs, hvede, soya og andet som ikke naturligt hører til hundens eller ulvens kost.

Kan man andet end at handle hos dem nej vel??
Derfor er disse skønne produkter til Java lige i min ånd og hun elsker det jeg har givet hende indtil videre, når vi har leget lege se evt. dette indlæg om Lege med Hund.  hvor jeg leger med frysetørret godbidder fra orijen

Posen i midten (den gule) er fra Essential Foods som hendes hunde foder pt og dem er hun vildt glade for. Essential Turkey Delight er en sund tørret kalkun-bar som du nemt kan brække i mindre stykker og anvende til træning eller blot som en hygge-snack. Fordelen ved Turkey Delighst fra Essential er at de ikke fedter eller krummer i lommen

Java er rigtig glad for at bære på ting og især hendes bamser men pinden i hårdt gummi er ideel da den ikke går i stykker og kan aktivere hende i timer.Om Onijen hundefoder:Højt proteinindhold - lavt kulhydratindhold
Orijen Adult er et hundefoder bestående af 80% kød og 20% frugt og grønt og derved overhovedet ingen form for kulhydrater fra hverken majs, hvede eller andre kornprodukter.

Fritgående dyr, canadiske råvarer og egen fabrik
Orijen er produceret på Champion Petfoods egne fabrikker i Canada udelukkende ved brug af ferske regionale råvarer fra fritgående dyr. Råvarerne leveres friske fra canadiske farme som fabrikken kender og stoler på. Faktisk så findes der intet andet tørfoder på markedet med lige så friskt og varieret kødindhold som Orijen.


Kendte ikke til dette foder men kan sagtens være et fodermærke jeg vil overveje næste gang der skal købes mad!

Sponseret indlæg jeg henviser til min reklamepolitik 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar