torsdag den 10. juli 2014

Husk hinanden i sommerstressen.

Sommer er lig med kærlighed og sommerferie står i familiens tegn, go grill mad, samværd og sommerHYGGE!
Sommerferie er tit stressende for familierne og tiden som oftes 3 uger kan være umådelig lange. lang tid at skulle tilbringes i hinandens selvskab. Der er sat alt ind på at det skal blive en GOD sommerferie og det pres kan øge spændingerne og den gode stemning, som ellers ikke er der i hverdagens centrifuge.
MEN sommerferien giver også anlæg for familie-stridigheder både mellem svigerbørn og svigerforældre, og i de moderne familier med dine, mine og vores børn samt måske flere hold eks-er i kulissen. Hvilket for mange er anledning til stridigheder
Alle vil have deres ”rigtige version” af sommerferien og egoismen kender ingen grænser i den henseende – ofte på børnenes bekostning, når de voksne kommer i konflikt.Derfor er det utrolig vigtigt at huske på hinanden og på parforholdet som bliver sat ekstra på prøve i sommervarmen, så derfor vil jeg opfordre til at gøre noget ekstra godt og dejligt så sommeren med din udkårne, bliver skøn.
Undgå at sexlivet går helt i stå ved at være gode til at kommunikere og tal sammen så der ikke hele tiden skal slukkes ildebrænde men at i forbygger eller opbygger parforholdet til et sundt og stabilt forhold.
Måske trænger i til at der skal ske noget nyt og anderledes? eller der skal piftes op, tilsættes ekstra krydderi?

Hos dildo-priser.dk kan du se sammenligninger af priser på alt fra sexlegetøj til kostumer og undertøj til massageolie.
Udfra disse samligninger kan du netop vælge det billigste produkt hos de forskellige forhandlere.


LELO Flickering Touch, er en lækker massage olie fra LELO. Olien er nem at bruge, da den kommer i en praktisk dispenser, så den er nem at dosere, selv hvis du har fedtede fingre.
Giv din partner en lækker gang massage, for at løse op for de indre spændinger. Der er ikke noget som en gang massage, når det kommer til forspil. Her får du chancen for at røre din partner, og bare mærke hvor meget han/hun slapper af. Lade fingrene ramme de pirrelige steder, og nyd fornemmelsen af den silkebløde hud, efter påføring af denne olie.
For at gøre det hele lidt mere erotisk, så indeholder olien flager af 24 karats guld, som giver en flot effekt på huden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar