tirsdag den 1. oktober 2013

3 ønsker fra Cocopanda.dk


MY WISHLIST BY NOW.
Det varer ikke længe før vi er i November måned og der er det jo minsandten min Fødselsdag så jo jo er i god tid, hvilket er yderest sjældent, plejer altid at sidde der og fedte rundt med ønsker som aldrig bliver helt rigtige så det er bare om at komme godt fra start og her har jeg fundet lidt ønsker allerede nu og disse 3 ønsker er fra COCOPANDA.DK

Estée Lauder MagnaScopic Mascara Black 9ml til 199kr

MagnaScopic Mascara er en avanceret mascara, der fremhæver dine vipper og øjeblikkeligt øger dine vippers fylde med op til tre gange. Mascaraen indeholder fugtighedsgivende egenskaber, som forhindrer dine vipper i at brække og klumpe sammen.
 

Burberry Woman - Eau De Parfum 50ml til 299kr

En varm og frugtig duft, som indeholder en blød og sensuel nuance af abrikos, vanilje og rav.

Duftnuancer: Bergamot, grønne æbler, abrikos, ringblomst, jasmin, cedertræ, sandeltræ, muskos, vanilje

Decléor Nutridivine Nutriboost Soft Cream 50ml til 469kr

Decléor Nutridivine Nutriboost Soft Cream er en blødgørende creme, der er rig på essentielle fedtsyrer, som genopretter og styrker hudbarrieren.

Som en andre produkter i "Nutridivine"-serien har cremen en intenst nærende og beskyttende virkning, der nærer tør hud og forebygger hudaldring. Indhold af blandt andet ekstrakt fra kastanje og naturlige antioxidanter forebygger desuden skader på hudens overflade og struktur.

Jeg har før handlet forskellige ting hos Cocopanda som er en super hjemmeside med mange mærker og forskellige produkter, samt frifragt ved køb over 399kr.
Ydermere kan man få info om tilbud, nye produkter og nyheder ved at følge Cocopanda på facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar