søndag den 20. oktober 2013

Flash Up Hylde, Den Perfekte Gave til Kvinden der har alt

Lækker opbevaring til dine stilletter, en installation/skulptur i rummet som ser knald godt ud og virkelig giver dine sko den opmærksomhed de fortjener.
Tit og ofte står de i bunden af et skab eller i skoæskerne og bliver støvet men her får de spotlight på!Hylderne fås i forskellige udformninger eller længder alt efter dit behov og den plads du har til rådighed. Perfekt, Eksklusiv og lækker løsning.
Disse hylder kan bruges på den klassiske måde i entreen eller bryggers men de kan også optræde i soveværelset og ikke mindst i et walk inn closet øj en hver piges drøm, at få udstillet skosamlingen.
Idéen til Flash up blev skabt da Mathias Rasmussen, en af stifterne af Flash up, så sin veninde Louises stiletter stå fremme til udstilling på hylder i sit hjem.
Det skulle vise sig at mange piger udstiller deres smukke stiletter på alternative måder, på alt fra gardinstænger, stuk til lofter og til farmors antikke tallerkenrækker.
René Sundahl, iværksætter og medstifter af Flash up, gik igang med at designe det der idag er blevet til en unik løsning til smukke stiletter. Efter et par stringente blyantstreger tog produktet form til et minimalistisk, stilrent og funktionelt design hvor de forskellige modeller adskiller sig alene i materialevalget. Formen er den samme. Resultatet blev ikke alene æstetisk smuk men også æstetisk praktisk.
Flash up produceres i Danmark hvor vi kan følge processsen og opretholde højeste kvalitet.
Tak til de mange piger som gav inspiration til Flash up.
Hylden passer til mange forskellige stilletter og hullerne til hælene er lavet så smart at der er en hvis flexibilitet da de er udformet med gummi som derfor kan gribe fat om alt fra syle tynde stilethæle til de mere runde!Skønt ønske her til jul til kvinden der har alt! Ih hun ville elske denne skoopbevarings mulighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar