onsdag den 23. oktober 2013

A Glass a day keeps the doctor away...


Vin smager skønt, er dog mest til hvidvin, rosé og i den grad Asti uhh en god sød en er lige mig!
Vin er en helt videnskab og der findes vin sommeliere som bare kan det der med vin, feinschmeckere går vildt meget op i det og det er for nogle en stor hobby.

Vinopbevaring:
Der er mange, der opbevarer vin i soveværelset. Det kan være det bedste sted i en lejlighed eller et hus og er i hvert fald bedre end køkkenet.
Det bedst egnet sted er dog en kælder eller et andet køligt rum. Nedenfor gives nogle retningslinjer for, hvordan vin bedst opbevares:
TemperaturDen bedste opbevaringstemperatur for vin ligger på ca. 10-12° . Det er de færreste, der har mulighed for selv at opbevare vin under disse forhold. Derfor er det vigtigste, at temperaturen er konstant og at vinen således ikke bliver udsat for pludselige temperaturudsving. En langsom stigning og fald (f.eks. sommer og vinter) er ikke skadelig. Desuden skal man være opmærksom på, at vin udvikler sig hurtigere, jo varmere forhold de opbevares under

På baggrund af denne viden om opbevaring kommer det til det æstetiske nemlig udformningen af vinreolerne som i den grad gerne må være skønne, eksklusive, moderne, flotte og passe i indretningen så vinen bliver præsenteret på en værdig måde!

Hos VINFORUM.dk findes der mange, mange flotte vinreoler!
De forskellige vinreoler spænder vidt og der er alt fra traditionelle til de mere moderne og jeg er vild med modellen som hedder KVADRAT
Jeg er på ingen måder færdig med acryl/plexiglas som er et skønt materiale som giver kant i indretningen.
Det giver et let og moderne udtryk og vinreoler fra 80'erne er et kapitel for sig som nok bare skal glemmes.
Disse lækre og eksklusive hylder findes hos Vinforum.dk  ihh de er fine og der findes nogle for enhver smag.
Når man handler for 500kr og over er der frifragt og jeg er vild med sådan en form for service.

Hvis man ikke er til acryl findes de også i forskellige træsorter som giver vinreolen et naturligt og varmt look

 
Endnu en løsning er denne... rå og meget autentiske som kunne komme lige fra Frankrig eller Italien eller et andet stort Vinproducerende land.
Nemlig en vinreol som kan opbevare vinkasser.

Hvis du som jeg er blevet interesseret i disse reoler kan du følge nyheder og trends dels pr. tilmelding af nyhedsbrev som sker her
samt på FACEBOOK 
Dette er et sponsoreret indlæg jeg henviser til min reklamepolitik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar