torsdag den 24. oktober 2013

Hygiejne på højt plan.

 
Blandingsbatterier er en sag for sig og de findes i et utal af variationer og udformninger, stål, crom, forgyldt, sorte, blanke, matte og om end ikke også sammensat af forskellige materialer.
De findes i traditionelle, retro, enkle og så er der de super eksklusive hvor dette batteri hører til.
Det handler om smag og indretning og hvad man er til eller skal blive enige om i partnerskab.

Dyson airblade tap er eksklusivt og designeren bag har udviklet det så smart at der er vandhane og håndtørrer i et og samme blandingsbatteri.

Lidt info om dette lækre blandingsbatteri fra DYSON

Dyson Airblade Tap

Med en håndtørrer indbygget i vandhanen kan hænderne tørres ved vasken på 12 sekunder. Det er ikke nødvendigt at gå til et separat tørreområde.

Håndtørrer og vandhane i et!: Dyson Airblade Tap udemærker sig ved at være den eneste håndtørrer på markedet som både klarer vask og tørring af hænder direkte ved håndvasken
Ingen vand på gulvet Ved at have håndtørreren sammen med vandhanen, kan både vask og tørring foregå i en og samme bevægelse. Det betyder at overskydende vand fra hænderne aldrig ender på gulvet, og toiletfaciliteterne forbliver pæne og rene længere.
Berøringsfri betjening: Både vand og luft styres af sensorer, så der er ingen vandhane at dreje eller knapper at trykke på. Intelligente, infrarøde sensorer udsender lys for at finde hændernes placering. Computerkredsløb samler oplysninger og starter det relevante svar med vand eller luft uden lange forsinkelser.
Pladsbesparende: Dyson Airblade Tap håndtørrer kan nu passe ind alle steder, også de steder hvor pladsen er træng. Med de 3 forskellige modeller findes der ikke et badeværelse hvor Dyson Airblade Tap ikke kan passe ind.
Hygiejnisk: Dyson Airblade Tap håndtørrer benytter to H13 HEPA-filtre. 99.9% af bakterier og virus i luften på toilettet bliver opfanget. Hænderne tørres med ren og ikke snavset luft.

Er vild med det hygiejniske aspekt der i disse bakterie tider er noget så vigtigt og når det er berøringsfrit mindsker smittefarer.


Den nette pris for et eksklusiv blandingsbatteri som dette er 15.000kr men er man i gang med at spændere rigtig mange penge på en drøm af et hus eller badeværelse skal man da gå all in og ikke spare på noget!

Firmaet som forhandler dette yderstpraktiske blandingsbatteri er CARBI

Når man skal købe nyt, tager man tit udgangspunkt i de mærker og modeller, man kender til i forvejen. Det er det mest overskuelige og sikre i en travl hverdag, men det kan afskære en fra nogle spændende valgmuligheder. Hos Carbi tager vi udgangspunkt i de forventninger, kunder har til produktet: Hvem skal bruge det, hvordan og hvor ofte, hvor robust skal det være? På den måde kan vi ofte pejle os ind på et produkt, som fuldstændigt lever op til kravene, men som er billigere end det, kunden kendte til i forvejen. Det modsatte kan også være tilfældet, at kunden har højere krav til funktion og kvalitet, end modellen kan leve op til.

Det er enkelt og hurtigt at handle med os, og vi håndterer alle ordrer med samme omhyggelighed. Lige fra en enkelt skraldespand i en virksomhed eller institution til den samlede levering af håndtørrere som en del af den samlede projektering ved nybyggeri. Vores base er i Herning, mens vores sælger færdes hjemmevant i alle hjørner af Danmark for at demonstrere produkterne og få en snak om de krav, der stilles.


De Fleste kender nok denne moderne Dyson airblade håndtørrer som ofte ses på institutioner, hoteller og i større indkøbscentre med offentlige toiletter.

Den egner sig til alle toiletter, men anbefales specielt til steder, hvor der kommer mange mennesker.

Dette er et sponsoreret indlæg jeg henviser til min reklamepolitik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar