mandag den 21. oktober 2013

Kvinder og teknik...


Står du og mangler nogle små/store dele til din bærbar computer så kender jeg stedet at lede!!Hos bærbar.com finder du batterier, strømforsyninger, ram, harddisk, tastatur, displays, biladaptere og ikke mindst DC børsninger.
De fører dele til et hav af computermærker som Samsung, Dell, Toshiba, HP og Mac og mange, mange flere.

Hos bærbar.com giver de gode råd til opladning af batterier og beskriver hvad ram er for en størrelse, de guider og giver beskrivelser indenfor hvert emne, hvilket giver en større forståelse og sikkerhed for at du vælger det rigtige produkt! Dette er yderst praktisk og giver en stor viden. især til os kvinder som kan være uvidende omkring hvad du lige mangler.

Bærbar.com's kommunikation og support er i top og du kan kontakte dem med evt. spørgsmål eller problemer og de vil være dig behjælpelig gennem mail men også på telefon. Ydermere har de også et specielt punkt som hedder "hjælp mig med et produkt" hvor de indenfor 59min vil have taget kontakt med dig og være assisterende i forbindelse med lige det du søger!Bærbar.com beskriver sig på følgende måde:
Vi er Danmarks største specialforretning i reservedele til bærbare computere.
Bærbar.com er en del af Edb virksomheden Comgros Edb Service som i 1987
blev etableret som den eneste virksomhed af sin art.
Bærbar.com er Danmarks største leverandør af dele til bærbare computere.
Alle vores produkter ligger på eget lager, hvilket sikrer dig lynhurtig levering.


Hos Bærbar.com er du altid sikker på:
Hurtig levering
Varer på eget lager
Sikker betalingsløsning
Professionel telefonsupport
Godkendt af e-handelsfonden

Jeg kan rigtig godt lide at bærbar.com er med i den danske E-mærkningsordning, E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Et e-mærke er sikkerhed for, at netbutikken lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav.
Det giver kunderne en tryghed i at handle netop her og den gode kommunikation og kontakt mulighederne er med til at man som kunde føler sig tryg i handlen.


Dette er et sponsoreret indlæg jeg henviser til min reklamepolitik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar